Millo (PP) reitera a Salt que 'no hi ha lloc per a tothom' i que 'cal eliminar la immigració il·legal'

El PPC referma el compromís d'intensificar el control a les fronteres i reformar els padrons

Millo ha assegurat que de les 100.000 persones d'origen immigrat que entren a Catalunya cada any, uns 30.000 no marxen i es converteixen en immigrants en situació irregular. Segons el candidat popular, el fet de no tenir permís de residència ni de treball, aboca a aquestes persones a viure 'de la delinqüència, del mercat negre o de xarxes d'explotació de persones'. Enric Millo assegura que aquesta situació pot desembocar en una crisi econòmica i social a curt termini.


Per això, proposa dues mesures. D'una banda intensificar els controls a les fronteres per assegurar que ningú entra al país sense permís de residència o de treball i, de l'altra, restringir l'empadronament i poder-lo utilitzar per saber on hi ha pisos pastera i localitzar els immigrants irregular per retornar-los al seu país. 'Cal eliminar aquesta immigració per garantir la convivència', ha afirmat Millo.

El PP assegura que els recursos per a polítiques socials són massa limitats i no poden assumir la cobertura per a aquestes persones. Finalment, detalla que 'els primers a expulsar' serien els immigrants que tinguin antecedents policials i, sobretot, els multireincidents.