Reagrupament recepta 'pastilles independentistes' a Montilla, Herrera i Ridao

La iniciativa ha estat ben rebuda i demà se'n repartirà durant l'acte central a Barcelona

Sota el nom de 'Carreterina©', Reagrupament Independentista (RI) ha decidit repartir aquest medicament entre els membres del tripartit que han desenvolupat un discurs poc relacionat amb la independència de Catalunya. D'una banda, es van receptar i entregar càpsules al president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, al líder d'ICV, Joan Herrera i al diputat d'ERC, Joan Ridao, 'si bé aquest últim -a diferència dels dos primers- va afirmar tot rebutjant-la que no en volia perquè ell tenia altres maneres d'estimular-se', expliquen des de RI.


El medicament, que compta amb una web pròpia, indica quines són les dosis que cal prendre's en casos determinats. Un exemple són les declaracions de Montilla el qual afirmava que 'el major avenç d'autogovern a Catalunya ha estat amb un govern socialista a Madrid'. Segons els metges de RI a Montilla pateix de 'Espanyococos' i que aquests símptomes deixen entreveure unes ànsies de tenir 'una España grande y libre'. És per aquest motiu que recepten tres 'Reagrupats' a Montilla per tal de poder-se curar.



RI farà entrega del medicament a tots els presents de l'acte central que tindrà lloc demà a les dotze del migdia a l'Auditori de Barcelona.