''La Mercè Experience'', omplirà Girona de música electrònica durant 9 hores

L'esdeveniment serà el 15 de desembre al Centre Cultural la Mercè

Girona ha presentat aquest matí el primer espectacle de la nova Associació Creativa d’Artistes de Girona, “La Mercè Experience”, que tindrà lloc el proper 15 de desembre, a les cinc de la tarda al Centre Cultural La Mercè i que portarà un cartell ple d’artistes reconeguts de la música electrònica.

L’esdeveniment es tracta d’una experiència única que acollirà centenars de persones per gaudir de la música electrònica i en què cal destacar la presència de Raxon, un artista egipci polivalent, protegit de Maceo Plex, que emplenarà el claustre del segle XVI de la Mercè amb els seus ritmes singulars i de línies melòdiques. Al seu costat hi haurà Agatha Pher, que serà la màxima representant nacional d’aquest esdeveniment i que és part d’una nova onada de música electrònica i una habitual de les millors sales de Barcelona, Eivissa i de la sala Florida 135.

“Girona s’ha de nodrir d’electrònica i d’avantguarda, com a ciutat oberta a tots els llenguatges”, ha subratllat el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, alhora que ha volgut posar de relleu que “la ciutat ha de ser llavor de les experiències culturals creatives i aquest esdeveniment vol ser això, ja que parla un llenguatge que un sector important de la població vol, entén i el vol viure i per tant és imprescindible potenciar-lo”.

En l’espectacle també s’hi oferiran els concerts dels nous talents d’EUMES, Lluís Huguet i Néstor Florenciano, i amb residents dels esdeveniments electrònics més frescos de la ciutat, com són White Soxx de Solar Sound i Scoom Legacy, que va llançar el seu darrer disc en el segell d’Uner. Durant la sessió també s’oferirà un servei de càtering i cocteleria que pretén fusionar la combinació entre cultura i gastronomia.