La policia frustra un intent de robatori a una joieria de Figueres

Un dels presumptes lladres seguia un representant que es dirigia a l'establiment

Els fets han començat aquest dijous al matí quan un representant de joies que anava a visitar un establiment de la ciutat ha tingut la impressió que un individu el seguia. Aquest home, que portava una bossa de mà molt peculiar, ha passat diverses vegades per davant de l'aparador de l'establiment per observar l'interior de la botiga on anava el representant.

Una patrulla de paisà de la Guàrdia Urbana s'ha dirigit al lloc i ha localitzat una persona que concordava amb la descripció de l'individu sospitós. Paral·lelament, una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres, que també havia estat advertida, ha localitzat una altra persona, a escassa distància, que portava la bossa de mà de l'altre individu.

Les gestions que els policies han fet a partir d'aquell moment han permès comprovar que els dos homes es coneixien, s'havien telefonat i estaven permanentment en contacte. A més, dins de la bossa de mà els policies han localitzat una arma de foc curta, suposadament simulada, i un dels homes portava un esprai de defensa personal.