Mor un home a una escola d'Aiguaviva atropellat per una furgoneta desfrenada

Es tracta d'un veí del municipi de 60 anys

Els Mossos d'Esquadra han informat que un home ha mort aquest dimecres a la tarda a una escola d'Aiguaviva (Gironès) després de ser atropellat per una furgoneta que s'ha desfrenat.

La policia ha explicat que la furgoneta estava al començament d'una rampa a dins l'escola i que l'home era un treballador. Ara s'investiguen els motius pels quals el vehicle s'ha desfrenat. Els serveis mèdics han practicat a la víctima, un veí del municipi de 60 anys, maniobres de reanimació sense èxit.

Diverses patrulles de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, de la Unitat de Seguretat Ciutadana i d'Investigació de la comissaria del Gironès - Pla de l’Estany s'han desplaçat a l'indret, així com diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.