Enxampat a l'Aeroport de Girona un home amb més de 69 càpsules d'haixix a l'estómac

El detingut viatjava en un avió on també es va arrestar un altre passatger que portava un quilo de droga als budells

La Guàrdia Civil i la policia estatal han detingut dos passatgers d'un mateix vol, procedent del Marroc, pel mateix delicte. Els dos homes pretenien entrar al país amb peces de droga amagades dins el seu cos que, prèviament, s'havien empassat. La primera detenció es va conèixer dilluns quan la policia estatal va comunicar que un home de 36 anys havia ingressat a presó després d'enxampar-lo amb 118 càpsules a l'abdomen i la pelvis, amb un pes total de 1.138 grams.

En el mateix avió, que va aterrar la nit del 4 de novembre a l'Aeroport de Girona, hi viatjava un segon passatger que també amagava droga dins el seu cos. Es tracta d'un home amb residència a l'Estat i amb nacionalitat marroquina que el jutge de Santa Coloma de Farners també ha enviat ja a la presó.

Fonts del cos han explicat que mentre el detingut estava esperant l'avió, els agents se li van adreçar per fer-li algunes preguntes rutinàries. L'home es va posar nerviós i, per això, la Guàrdia Civil va voler fer-li proves radiològiques per descartar que es tractés d'una 'mula'. El resultat de les plaques va posar de manifest que l'home tenia als budells cossos estranys.

El detingut va ser traslladat a l'Hospital Santa Caterina de Salt on li van fer expulsar fins a 69 càpsules d'haixix que tenien un pes pròxim als 700 grams.