Caldes de Malavella celebra la quarta edició d'un mercat solidari i també 'anticrisi'

El municipi acull més de trenta parades on es pot comprar i intercanviar articles de tot tipus

Un mercat solidari i 'anticrisi'. Així és com el regidor de promoció econòmica de Caldes de Malavella, Jordi Aparicio, ha descrit la quarta edició del mercat que celebra aquest diumenge al matí el municipi. Un mercat que compta amb una trentena de parades que venen tot tipus de productes, des de assecadors, passant per llibres o fins i tot guitarres elèctriques i amplificadors.

Aparicio ha destacat que el mercat afavoreix tan a les persones que tenen articles a casa que no fan servir i que els volen vendre, com als compradors que troben oportunitats a bon preu.

Aportació 'simbòlica'

Una de les particularitats d'aquesta mercat és que el preu que ha de pagar tothom qui vol instal·lar una parada és l'aportació simbòlica d'un quilo o un litre d'algun producte que recull Càrites de Caldes per les persones més desvalgudes. Aparicio ha remarcat que s'han recollit molts quilos de productes, ja que la gent està 'conscienciada' que és un mercat 'd'ajuda', i tothom que vingui es podrà veure 'beneficia d'una o altra manera'.

El carrer Vall-llobera i la plaça de l'Ajuntament nou s'han omplert de parades i de gent. Segons ha explicat el regidor de promoció econòmica del municipi, l'afluència de gent podria rondar al miler de persones, ja que justament aquest diumenge se celebra el mercat ja tradicional que omple carrers i places del poble. L'activitat que ha començar vora les nou del matí s'ha allargat fins cap a les dues del migdia.