El VIè Fòrum de Turisme de la Selva se centrarà en el binomi que forma amb la cultura

Aquest tindrà lloc el 29 de novembre al Teatre de Vidreres

El sisè Fòrum de Turisme de la Selva que se celebrarà el proper dijous 29 de novembre al Teatre de Vidreres se centra en “Cultura i Turisme: un binomi en perfecta consonància” i comptarà amb la participació de Dolors Vidal, docent i investigadora en turisme cultural de la Universitat de Girona, que oferirà la ponència marc d’aquesta edició.

Prèviament, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, el conseller de Turisme i president de l’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua, Quim Vivas, i l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, donaran la benvinguda als assistents i inauguraran oficialment la quarta edició d’aquest Fòrum Comarcal de Turisme.

Després de la ponència marc de Dolors Vidal serà el torn del tècnic de Cultura del Consell Comarcal del Gironès que parlarà del festival d’arts escèniques al Gironès: “Escenaris: festival de teatre i Emergent.”

Projectes del territori vinculats a la comarca

La segona part del fòrum se centrarà en els projectes del territori vinculats a la comarca de la Selva. El primer serà “Som Cultura i Club de Cultura i Identitat”, que anirà a càrrec d’Anna Vendrell, product marketing manager al Patronat de Turisme Costa Brava - Pirineu. Seguidament serà el torn de conèixer el treball que s’està duent a terme del “Vescomtat de Cabrera” La força d’un territori, càrrec d’Àngel Vàzquez, tècnic del programa Vescomtat de Cabrera. El “SelvaCultura” Connectant talent creatiu i territori és un altre dels projectes que s’han escollit per participar al Fòrum de Turisme. D’aquest projecte, que també lidera el Consell Comarcal, n’explicarà els detalls la tècnica de l’àmbit cultural creatiu del Consell, l’Anna Rocasalva.

A la part final del Fòrum es parlarà de la Mostra d’Artistes de la Selva i, alhora, es presentarà el dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva.

Aquelles persones que vulguin apuntar-s'hi només cal que s'adrecin al web http://www.laselvaturisme.com/serveis-turistics/forum-de-turisme-de-la-selva/.