Una dona sorprèn dos lladres robant a casa seva a Blanes, la tiren a terra i fugen

Els Mossos i la Policia Local els van detenir poc després robant en un altre pis

Una dona ha enxampat in fraganti dos homes que intentaven robar a casa seva aquest dilluns al matí a Blanes. Segons fonts policials, la propietària del pis, situat a l'avinguda Estació, va arribar al seu domicili i va trobar-se els dos homes que anaven encaputxats. En veure's sorpresos, la van empentar fins a tirar-la a terra i van fugir sense cap botí. La dona va patir un cop a la cara i a la boca però no va requerir assistència mèdica.

L'home de la víctima, que estava a l'entrada de l'edifici, els hauria vist escapant. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís pels volts de les onze del matí i va iniciar un dispositiu per intentar trobar-los.

L'ajuda d'un agent de la Policia Local del municipi va ser clau per localitzar-los. El policia els va veure i els va seguir. Agents dels dos cossos els van aconseguir detenir després que entressin en un altre pis de la població, d'on també van fugir amb les mans buides.

Els arrestats, de 26 i 31 anys, també van empentar els agents quan els intentaven detenir. Per tot plegat, els atribueixen dos delictes de temptativa de robatori i un de resistència a agents de l'autoritat. Està previst que aquest dijous passin a disposició judicial.