La Zaranda omple l'escenari del Teatre de Salt de fantasmes amb 'Nadie lo quiere creer'

L'obra s'estrena avui dissabte en el marc del Festival Temporada Alta

Un sainet 'espectral'. Així defineix la peça la companyia. Una obra que narra la història d'una dona gran que es troba al final de la seva vida i que veu com els seus parents es disputen la seva herència. 

Morts vivents, éssers vius que es comporten com fantasmes per preservar la seva vida. Tot plegat en una peça teatral escrita per Eusebio Calonge i dirigida per Paco Zaranda que cerca traslladar sobre l'escenari el comportament humà davant la mort.  

Ironia i tragèdia. Una barreja que dóna vida a uns personatges envellits i cansats. Una posada en escena en sintonia amb el fons de l'obra. Un rellotge que mostra el pas del temps i que s'acaba convertint en el llit on un dels personatges passa els seus últims moments de vida.  

'Nadie lo quiere creer (La Patria de los aspectros)' és la darrera obra de La Zaranda. Després de més de trenta anys de trajectòria, la companyia andalusa porta a escena amb aquesta peça un text teatral basat en l'expressionisme visual i la creació dels personatges límit.