Detingut un conductor drogat que es va donar a la fuga en un control i accidentar a Roses

Va donar positiu en cànnabis

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 4 de novembre un home, de 23 anys, de nacionalitat francesa i veí de Dolus d’Oleron (França), com a presumpte autor d’un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat i un delicte de conducció temerària. També va ser denunciat administrativament per conduir sota els efectes de les drogues.

Els fets van passar el mateix dia 4, al punt quilomètric 34, de la carretera N-260, dins del terme municipal de Fortià (Alt Empordà), on mossos de trànsit havien establert un control de drogues i alcohol.

Cap a tres quarts de vuit del matí, els agents van veure un vehicle que circulava en sentit Figueres i s’apropava al control. En adonar-se de la presència policial, el conductor del turisme girar bruscament sobre una rotonda i va fugir a gran velocitat.

Immediatament una patrulla va sortir al seu darrera. Mentre el seguien, els mossos van veure com el vehicle escàpol circulava de manera temerària i sense respectar les normes de circulació.

En un intent de despistar els policies, el vehicle va entrar al nucli de Santa Margarida de Roses a gran velocitat. El conductor va perdre el control del cotxe i es va accidentar contra un turisme que estava aparcat.

Seguidament els mossos van interceptar i detenir el conductor. Quan li van fer la prova de detecció de drogues, va donar positiu en THC, cànnabis, motiu pel qual també van sancionar-lo administrativament.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 5 de novembre a disposició  del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.