Salt inicia el tancament dels baixos de la plaça Antoni Gaudí

Els treballs tindran un cost de 28.000 euros

S'han iniciat les obres de tancament dels passadissos entre la plaça Antoni Gaudi i el carrer Greco, que els veïns van cedir a l'Ajuntament el juny passat. Les obres suposaran el tancament de l'espai i la col·locació de persianes i tindran un cost de 28.000 euros. La reforma dels interiors s'ajornarà fins que s'hagi pres la decisió de quins serveis allotjaran els locals.

El passat mes de juny l'Ajuntament va acceptar la cessió dels passadissos comunitaris dels baixos dels blocs 3 i 4 de la plaça Antoni Gaudi, després de prop d'un any i mig de converses per trobar una solució als problemes que afectaven als veïns i de consultes a serveis socials, policia local i tècnics municipals. L'espai de més de 200m2 comprèn dos túnels de pas paral·lels i interconnectats, que en el futur acolliran un equipament municipal encara per definir.

Actualment s'està treballant per definir quin serà l'us d'aquest espai, que podria convertir-se en un centre cívic, un local per a reunions de veïns del barri o un espai lligat a projectes d'emprenedoria, sempre amb el consens dels veïns.