2 ferits lleus en bolcar un autobús amb 17 persones a Verges

El conductor del vehicle ha intentat esquivar un minibús de la mateixa empresa que ha envaït el seu carril

La companyia de transports de l'autobús bolcat gestionava a les vuit del matí un altre vehicle per traslladar els viatgers fins a les seves destinacions o els seus domicilis.

Tres dotacions de Bombers, així com vehicles dels Mossos d'Esquadra i dels Serveis d'Emergències Mèdiques s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

Segons el Servei Català del Trànsit, la carretera restava a les vuit del matí tallada en ambdós sentits de la via, per bé que no es generen retencions circulatòries d'importància.

Els dos vehicles de la mateixa companyia

Finalment s'ha pogut saber que els dos vehicles no han xocat, sinó que l'autobús, que cobria el trajecte Estartit-Girona, ha bolcat en intentar esquivar el minibús, que circulava en sentit contrari.

Tant l'autocar accidentat com el minibús pertanyen a la companyia AMPSA, i segons han explicat fonts testimonials a l'ACN, el conductor del segon vehicle s'hauria adormit.

Aquesta hauria estat la causa per la qual el minibús ha envaït el carril contrari. Per tal d'esquivar-lo, el conductor de l'autobús hauria fet una maniobra brusca després de la qual el vehicle ha caigut per un desnivell d'un metre i mig i ha bolcat.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que tots els ocupants de l'autobús eren majors d'edat (en un primer moment s'havia indicat que la majoria eren menors) i que l'accident s'ha saldat amb dues dones ferides, una de les quals s'ha trencat la clavícula.

Aquestes dues dones han estat traslladades a l'hospital Trueta de Girona, i la resta de ferits, tots de caràcter lleu, han estat traslladats al CAP de Verges.