El ministeri d'Agricultura del Marroc s'interessa per la marca 'Productes de l'Empordà'

Una delegació del govern marroquí es va desplaçar a la Bisbal per mantenir una reunió de treball i parlar amb productors

  • Els delegats marroquins durant la reunió que van mantenir al Consell Comarcal del Baix Empordà © AG
    Els delegats marroquins durant la reunió que van mantenir al Consell Comarcal del Baix Empordà © AG
  • Bunyols de l'Empordà © AG
    Bunyols de l'Empordà © AG

La Marca de Garantia, que gestionen conjuntament els Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, té per objectiu reconèixer aquells productes típics de l’Empordà, produïts o elaborats, transformats i envasats en l’àmbit territorial de les dues comarques.  Els productes inclosos són l’Arròs de Pals, la Botifarra Dolça, els Bunyols de l’Empordà i la Ceba de Figueres. Tots ells presenten una garantia de qualitat gràcies als controls que reben els productors anualment.

Una vegada finalitzada la presentació oficial es va acompanyar la delegació de tècnics del govern del Marroc a realitzar una visita a diferents productors de la zona, per tal de conèixer de prop la seva experiència. A la reunió de treball també hi van assistir, entre altres, el coordinador territorial d’Agricultura a Girona, Josep Guix, i la subdirectora general de Qualitat de la Generalitat, Elisabet Cardoner, acompanyats pel president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Ricard Herrero, i el vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Joan Vilahú.