Tossa de Mar congela tots els tributs pel 2019

El consistori diu que han aconseguit sanejar les comptes

L’equip de govern de Tossa de Mar (Selva) ha decidit congelar tots els tributs per a l’any 2019. D’aquesta manera, les ordenances per al 2019 són les mateixes que el 2018, pel que no hi ha cap pujada ni baixada d’impostos.

Aquestes mesura no tindrà impacte en el pressupost, ja que -segons la regidora d’Hisenda, Mª Àngels Pujals-, “es fan moltes més coses sense necessitat que la ciutadania pagui més per això”. Pujals afegeix que “ens vam trobar una economia municipal ruïnosa, que no era capaç de donar serveis ni pagar les inversions. Ara està sanejada i això ens permet mantenir la pressió fiscal congelada un any més”.

La regidora d’Hisenda destaca que el manteniment en les ordenances respon “a la feina d’optimització de recursos i gestió acurada per part de l’equip de govern i l’àrea d’Hisenda. L’equilibri assolit permetrà garantir que l’Ajuntament continuarà treballant tal com hem fet els darrers vuit anys: portant a terme inversions reals i necessàries per Tossa i la seva gent, i el que és més important, pagant-les en temps i forma”.