Masella inaugurarà la temporada d'esquí demà 1 de novembre

És la data d'obertura més primerenca de la història de l'estació

L'estació de Masella estrenarà la temporada d'esquí demà 1 de novembre. D'aquesta manera es convertirà en la data d'obertura més primerenca de la història de l'estació i dels Pirineus. La temporada passada ja va obrir molt aviat; el 13 de novembre.

El dijous solament hi haurà una pista operativa, Coma Oriola. I a partir del divendres dia 2 de novembre, si les condicions ho permeten, ampliaran el nombre de pistes obertes amb el sector de la Tosa. L'estació romandrà oberta ininterrompudament, inclosos feiners de dilluns a divendres, si les condicions de la neu ho permeten. Ara, acumula gruixos de neu pols entre els 20 i els 50 centímetres. Amb aquesta obertura tan primerenca, Masella oferirà la temporada d'esquí més llarga dels Pirineus, amb mig any d'esquí.

A partir del dia 2 de novembre s'aniran obrint sectors, de manera progressiva, per tal d'oferir el màxim nombre de pistes i remuntadors.Gràcies a les baixes temperatures que registra l'estació des del passat dissabte dia 27 d'octubre, han pogut treballar intensament amb la xarxa de la neu produïda.