Aigües de Girona, Salt i Sarrià estrena oficina virtual

Es poden fer tràmits i consultar el consum en línia

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter SA (AGISSA) estrena oficina virtual per tal que les persones usuàries es puguin adreçar al servei sense necessitat de desplaçar-s’hi físicament. A través del web http://oficinavirtual.aiguesdegirona.cat els usuaris i les usuàries podran gestionar les seves pòlisses en línia, consultar els seus consums i facturació, modificar els seus sistemes de pagament o contactar amb l’empresa, entre altres prestacions.

Pel que fa al consum d’aigua, la nova eina permet que les persones usuàries puguin fer-ne un control i seguiment i, alhora, es puguin informar sobre les mesures que poden aplicar per a l’estalvi d’aigua. Aquesta aplicació pretén també conscienciar de la necessitat d’eliminar el paper per tal de reduir l’impacte mediambiental i, en conseqüència, ofereix la possibilitat d’obtenir la correspondència de forma digital.

Un altre dels avantatges de la nova eina és la millora en el flux d’informació usuari-empresa. En aquest sentit, l’eina ofereix un apartat on les persones usuàries del servei podran contactar amb l’empresa de forma directa sense esperes presencials o telefòniques. Així mateix, també podran valorar la gestió del servei de subministrament d’aigua i aportar els suggeriments que creguin oportuns.

L’Oficina Virtual és una eina gratuïta que ja està disponible per a totes les persones titulars de les pòlisses d’aigua i també per a totes les persones o entitats que s’hagin informat com a arrendataris.