Gallardón diu que Aena no pot eludir la seva responsabilitat perquè Ryanair es quedi a Girona

L'alcalde de Madrid ha afirmat que és el titular de l'aeroport qui ha de vetllar per la seva fortalesa

Setmana intensa en relació al futur de Ryanair a l'Aeroport de Girona. Després que la Generalitat hagi deixat clar que no pagarà els 12 MEUR que reclama l'aerolínia de baix cost per mantenir les bases a Girona i Reus, i hagi emplaçat Aena a abaixar les tarifes perquè Ryanair mantigui la seva activitat a l'Aeroport de Girona, és el Partit Popular qui s'ha pronuncia sobre aquesta qüestió.

Durant una visita a Riudellots de la Selva, l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, ha afirmat que la responsabilitat d'Aena per aconseguir que Ryanair segueixi operant a Girona és 'ineludible'. Segons l'alcalde, és el titular de l'aeroport qui ha de vetllar perquè la companyia irlandesa no marxi de Vilobí d'Onyar. 'Aena té una obligació clara que ha de dur a terme sola o acompanyada', ha dit l'alcalde de Madrid.  

Gallardón ha remarcat que el fet que Ryanair hagi constituït durant aquest temps el seu 'nucli fort' a Girona és una oportunitat per a l'economia de les comarques gironines que no es pot deixar perdre. 'Ha generat riquesa i llocs de treball', ha apuntat l'alcalde de Madrid. 'I això s'ha de mantenir', ha afegit.