Xoquen contra el cotxe d'un ancià a Vilabertran i li roben 1.000 euros amb l'estafa del retrovisor

La víctima tenia 98 anys

Uns lladres van robar 1.000 euros a un avi de 98 anys amb el mètode conegut com "l'estafa del retrovisor". Els fets van passar dissabte a la rotonda d'entrada a Vilabertran.

L'ancià circulava amb el seu vehicle quan, se sobte, va notar un cop. Tant ell com l'altre vehicle es van aturar en un lateral. De l'altre, va baixar-ne un home (que anava acompanyat d'un dona) que li va recriminar que li havia trencat el retrovisor. El lladre va fer veure que parlava amb l'asseguradora i li va dir que per estalviar-se tràmits, pagués en efectiu.

Com que la víctima no duia diners a sobre, li van dir que l'acompanyaven a un caixer. L'home va treure 1.000 euros i els lladres van marxar amb el botí. Quan va arribar a casa del seu fill i li va explicar el que li havia passat, van trucar a l'entitat bancària, que els va dir que havien detectat nous intents de treure diners en d'altres caixers. Els lladres haurien aprofitat que l'home va introduir el pin davant seu per provar de fer noves operacions. Posteriorment, van presentar denúncia als Mossos d'Esquadra.