76.000 persones visiten l'Espai Gironès durant el pont de la Hispanitat

El centre comercial clou les desfilades i activitats de moda

La campanya de moda de l’Espai Gironès que durant deu dies ha omplert de desfilades, concursos i activitats solidàries el centre comercial ha estat "un gran èxit tant de públic com de participants" segons fonts del centre. El balanç de visitants del darrer festiu en que les botigues de l’Espai Gironès han obert també ha registrat dades positives. El divendres 12 d’octubre i el dissabte 13 d’octubre el Centre Comercial va rebre 76.000 visitants, un 25% més que els mateixos dies de l’any passat. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, s’ha mostrat molt satisfet amb aquests resultats. Jordà ha manifestat que “ hem tancat una campanya de moda amb unes dades molt bones, amb una gran participació dels visitants i una gran implicació de les botigues”.

Dissabte es va dur a terme la desfilada final de conjunts de roba i complements amb uns càstings previs  que van reunir un total de 172 aspirants. En el marc de l’Espai Moda el Centre Comercial ha repartit diferents premis per mitjà d’originals concursos que han reunit prop de 700 participants. Aquests concursos consistien en endevinar el preu dels conjunts de roba i complements que han estat exposats a l’Espai Gironès els últimes dies dins de sis càpsules de moda de grans dimensions que simulaven sis planetes del sistema solar.  Tots aquests conjunts eren de les botigues de l’espai Gironès. També s’havia d’endevinar el preu dels maniquins vius que van desfilar dissabte.

Els guanyadors, que s’han endut sis conjunts de roba i sis xecs per valor de 100 euros cadascun per gastar a les botigues del Centre Comercial, són Rania Regugui, de Salt; Eulàlia Pérez , Cristina Melchor i Santiago Sanchez, de Lloret de Mar; Mònica Buendia, de La Vall de Bianya; Ana Santos, Alexandra Craciun,  Esperanza Jurado i Elisabet Espinosa, de Girona; José Bautista de Quart; Francisco González de Brunyola; i Dolors Corderroura, d’Olost.

Accions solidàries

L’Espai Moda també ha comptat amb accions solidàries que han consistit en fer donacions de roba que no s’utilitzi per part dels visitants. Tota la roba recollida es portarà a Càritas Dicoesana de Girona.

Totes les persones que han fet una donació de cinc peces de roba han pogut optar a guanyar un dels premis de l’Espai Solidari.

Un altra de les activitats destacades de la campanya de moda de l’Espai Gironès han estat les dues masterclass de fotografia per Instagram que ha ofert  la influencer de Salt Laura Brunet, amb més de 200 mil seguidors a Instagram.