Detingut per intentar degollar a la seva exparella a Girona

Va utilitzar una ampolla trencada com a arma

Trencant una ampolla de vidre i brandant-la sobre la seva exparella. Així fou com un home de 31 anys va intentar degollar ahir al vespre a qui havia estat la seva companya fins feia poc en un bar del barri de Sant Narcís de Girona segons informa Diari de Girona.

L'autor de l'agressió és un home de 31 anys i veí de Girona que va fugir i fou localitzat a Salt, moment en que encara duia l'ampolla trencada a les mans i la va utilitzar per a amenaçar als agents dels Mossos d'Esquadra que el disposaven a arrestar-lo.

Segons explica el rotatiu, la noia va acabar la relació amb el detingut i aquest es va dirigir al bar on es trobava amb les seves amigues. Fou aleshores quan la va amenaçar a tornar amb ell o del contrari hi hauria "un bany de sang". Davant la negativa de la jove, va agafar una ampolla, la va trencar i apropar-li al coll, errant i tallant-li la galta produint una ferida que va requerir de 35 punts de sutura.

Els Mossos d'Esquadra li imputen un delicte de maltractament en àmbits de la llar i un altre d'atemptat contra l'autoritat. El mateix dia va passar a disposició judicial.