L'incendi a les dues terrasses dels restaurants de Blanes podria ser provocat

Les càmeres de seguretat van captar dos homes prop de l'incident

L'incendi que va cremar dues terrasses de dos restaurants del passeig marítim de Blanes (Selva) la matinada del dilluns podria ser intencionat. Les càmeres de seguretat de la zona mostren a dos individus que es van apropar moments abans de que s'iniciessin les flames i llençaven alguna cosa contra elles, segons ha informat Catalunya Ràdio.

Fins a set dotacions de cossos d’emergències hi van intervenir després de l'avís que va donar un veí del municipi quan passaven pocs minuts de les tres de la matinada, moment en que va trucar a la prefectura de la Policia Local informant que una de les terrasses s’estava cremant.

Els agents i oficials de la Policia Local de Blanes van comprovar que, al cap de pocs minuts, el foc s’estenia a la terrassa situada al costat del primer restaurant on s’havia iniciat. A conseqüència del foc, les dues terrasses van quedar totalment cremades, afectant tant al mobiliari com a la carpa que les cobrien. En l’incendi van intervenir tres dotacions de la Policia Local de Blanes, dues dels Bombers de la Generalitat, una patrulla dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM.