Quatre detinguts i 250 plantes de marihuana comissades en un pis ocupat a Blanes

Els arrestats són dos homes i dues dones

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir ahir dos homes i dues dones, de 18, 20, 24 i 56 anys, de nacionalitat espanyola i peruana, veïns de la població, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, un delicte de defraudació de fluid elèctric i un delicte d’ocupació d’immobles.

El fets es remunten el passat mes d’agost, quan la Policia Local de Blanes i diversos veïns va informar als mossos que en diversos pisos d’un immoble del carrer Ebre hi hauria diverses plantacions de marihuana.

Arran de les informacions es va iniciar una investigació que va culminar ahir al matí amb una entrada i perquisició en quatre pisos de l’edifici, el qual consta d’onze habitatges distribuïts en tres plantes i un àtic.

Durant l’escorcoll els policies van localitzar diverses estances totalment habilitades per cultivar marihuana, amb un ampli sistema d’il·luminació i ventilació de la plantació. En total van comissar unes 250 plantes d’uns 60 centímetres d’alçada, que es trobaven dins de testos, a més de tots els estris i maquinària per procurar pel seu cultiu.

D’altra banda, la companyia elèctrica de la zona va detectar que l’edifici tenia un total de vuit connexions fraudulentes a la xarxa de distribució.

Als detinguts també se’ls investiga per un delicte d’ocupació d’immobles, atès que ocupaven il·legalment els quatre pisos que són propietat d’una entitat bancària. Els detinguts, que no tenien antecedents, passen avui dia 11 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.