Detenen un home per vendre droga en un bar a Palafrugell

Mossos d'Esquadra i Policia Local comissen 285 euros i interposen tres denúncies

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) han detingut un home de 58 anys i veí d'aquesta localitat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. La investigació va començar amb les denúncies veïnals que alertaven que un bar situat al carrer Miguel Hernández podia ser un punt de compravenda de droga. L'establiment, a més, també havia generat problemes d'ordre públic.
El 5 d'octubre a la nit els dos cossos van participar en una inspecció del bar en el marc d'un dispositiu de prevenció de seguretat ciutadana. El balanç va ser un home detingut que tenia cinc paperines de cocaïna amagades a la roba i 285 euros en bitllets fraccionats en una butxaca del pantaló i una ronyonera. També es van posar tres denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents al carrer.
 
El dispositiu va començar a les onze de la nit amb l'objectiu de fer una inspecció a nivell administratiu i penal en compliment de la Llei Orgànica 4/15 de Protecció de la Seguretat Ciutadana. Hi van participar efectius de Mossos d'Esquadra, Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà), agents de paisà d'ambdós cossos i una unitat canina dels mossos per buscar substàncies estupefaents ocultes.

El balanç de l'operació va ser d'un home detingut, de 58 anys, nacionalitat marroquina i veí del municipi per un delicte contra la salut pública. En el moment de l'escorcoll, els agents van descobrir que tenia cinc paperines de cocaïna amagades en diferents parts de la roba i 285 euros en bitllets fraccionats repartits entre una butxaca del pantaló i una ronyonera.

A més, els agents van posar tres denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents a la via pública.

El detingut va passar el mateix dia a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, que va ordenar la posada en llibertat amb càrrecs.