Jet2Holidays i l'agència World2Meet volen augmentar el turisme britànic a la Costa Brava el 2019

Ho faran amb paquets turístics tancats

Jet2Holidays i World2Mett han donat a conèixer les previsions per al 2019 en el marc d'un congrés que s'ha celebrat a Lloret de Mar (Selva) aquest dilluns. La intenció del touroperador i de l'agència receptora és ampliar un 10% les places per a turistes que viatgen des de diferents punts del Regne Unit de cares a l'any vinent i ampliar, així, el nombre de visitants britànics que visiten les Costa Brava.

Ho faran amb paquets turístics tancats en els 22 vols setmanals que Jet2 ofereix des de l'aeroport de Girona procedents de Belfast, Birmingham, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Londres, Manchester i Newcastle.

Durant aquest any, uns 40.000 turistes han viatjat amb paquets de vacances de Jet2Holidays. L'objectiu de la companyia és, a llarg termini, doblar aquesta xifra i que al 2019 se situï en els 45.000 viatgers.

"Vam arribar a la Costa brava el 2016 i des de llavors no hem deixat de créixer. Hem invertit i apostat per aquest destí d’una manera responsable i som un grup financer estable", afirma Steven Heapy, CEO de Jet2Holidays. "Volem més partners i més places hoteleres per seguir creixent a la Costa Brava, les possibilitats són enormes si treballem junts", ha dit.

De fet, el touroperador preveu oferir el 2019-2020 més de 91.200 places a la Costa Brava. Un destí que consideren "alguna cosa més que sol i platja".

En aquesta mateixa línia, Heapy ha explicat que Jet2Holidays augmentarà el nombre de places des del Regne Unit amb destí les Illes Balears (en un 10%), les Illes Canàries (un 15% més) i a la península (un 6%).

Jet2 ha transportat aquesta temporada 6,4 milions de passatgers. D'aquests, 3,2 milions són clients amb paquets turístics de Jet2Holidays.

A més i com a novetat, durant el 2018 implementaran l'anomenat 'in resort check-in', un sistema que permet que els turistes puguin deixar la maleta a l'hotel i recollir-la al seu aeroport de destí.