Malmeten el mural dedicat a l'1-O de l'exterior del pavelló de Sant Julià de Ramis

L'alcalde ha anunciat que presentarà denúncia als Mossos

Ahir a Figueres, avui a Sant Julià de Ramis. Uns brètols han repintat de matinada el mural dedicat als fets de l'1-O que es va acabar de fer dilluns en una paret exterior del pavelló del municipi. L'alcalde, Marc Puigtió, ha anunciat que aquesta mateixa tarda presentarà denúncia davant dels Mossos d'Esquadra i que ja s'han posat en contacte amb l'empresa que va fer-lo per intentar reconstruir-lo.

De fet, segons ha dit, quan es va acabar de pintar s'hi va posar un producte especial per poder netejar-lo en cas que es malmetés. "Ja sospitàvem que podrien fer-hi alguna cosa però ho han pintat molt bé i sembla que amb una pintura especial", ha dit.

Puigtió ha lamentat aquest "atac" a les instal·lacions municipals i ha afegit que més de 50 persones del municipi van participar en el seu disseny. Sobre la possible autoria, el batlle ha dit que tenen algunes sospites perquè ahir a la tarda un veí va veure un cotxe amb quatre persones mirant el mural. "Ens ha facilitat un nom d'un d'ells que sembla que ja hauria participat en pintades a altres municipis", ha afegit.