L’Espai Gironès s’omple de moda amb desfilades, concursos i activitats solidàries

L’esdeveniment se celebrarà del 3 al 13 d‘octubre

La moda tornarà a ser la gran protagonista al centre comercial Espai Gironès. Del 3 al 13 d’octubre es durà a terme una nova edició de moda que acostarà als visitants del Centre Comercial les darreres tendències de la temporada de tardor i hivern. Hi haurà desfilades, concursos, masterclass de fotografia, premis i activitats solidàries.

A partir del proper dimecres 3 d’octubre el visitant podrà participar en un original concurs que consistirà en endevinar el preu de les sis càpsules de moda de grans dimensions, amb conjunts de roba i complements, que s’instal·laran al Centre Comercial simulant sis planetes del sistema solar. Els conjunts de roba i complements seran de les botigues de l’Espai Gironès. Les persones que vulguin participar en aquest concurs hauran d’escriure en un formulari la seva proposta de preu i després l’hauran d’introduir en una urna. Els guanyadors es donaran a conèixer el 12 d’octubre i cadascun s’endurà el conjunt de roba i complements que endevini.

Accions solidàries

Com a novetat, en aquesta edició s’han previst accions solidàries que consistiran en fer donacions de roba que ja no s’utilitzi per part dels visitants. S’ha previst un espai a la planta baixa del Centre Comercial per dipositar la roba que es doni i que després es portarà a Càritas Diocesana de Girona. Les persones que facin una donació de 5 peces de roba podran optar a guanyar un dels diferents premis que hi haurà a l’Espai Solidari.

Càstings i masterclass de fotografia

El dissabte 6 d’octubre ( de les 17h a les 21h) es duran a terme els càstings per escollir els models que participaran a la desfilada final dels conjunts de roba i complements que es farà el 13 d’octubre ( de les 18h a les 19:30h). Aquell dia també s’hauran d’endevinar el preu de sis nous conjunts de roba i complements que es mostraran amb maniquins vius. Els guanyadors s’enduran un xec regal de 100 euros per gastar a l’Espai Gironès. A més, tots els inscrits als càstings podran participar en els concursos previstos i endur-se regals.

D’altra banda, la influencer de Salt Laura Brunet dirigirà dues masterclass de fotografia per a Instagram els dies 5 i 11 d’octubre ( de les 18h a les 19h).