Reial Madrid i Barcelona punxen a la sisena jornada de Lliga

El VAR segueix acumulant polèmica

Els recents esdeveniments transcorreguts en la sisena jornada de la Lliga Santander han posat les coses bastant interessants. I és que els dos equips que estan al capdavant de la classificació, el Reial Madrid i el Futbol Club Barcelona, ​​han estat derrotats, la qual cosa fa que els seus perseguidors, entre els quals destaquen l'Atlètic de Madrid i el Sevilla, retallin distàncies.

Fa menys d'una setmana l'Atlètic de Madrid es trobava a set punts del líder, i ara a tan sols dos. D'aquesta manera, l'equip matalasser s'ha convertit en el gran beneficiat d'aquesta jornada. El Sevilla tampoc ha sortit malparat, ja que gràcies a la derrota del Barcelona, ​​i evidentment també gràcies al fet que ha aconseguit derrotar a l'equip merengue, ha aconseguit el quart lloc en la clasificación de la Liga.

El VAR continua sent un dels grans protagonistes

Els blaugranes no van mostrar la seva millor versió en el partit davant el Leganés, la qual cosa va provocar la seva derrota. No obstant això, malgrat el seu evident mal joc, l'equip també es va veure perjudicat pel VAR, ja que al responsable del mateix durant aquest partit se li va passar assenyalar un fora de joc del futbolista de l'equip madrileny que va aconseguir marcar el gol de l'empat.

No obstant això, no cal passar per alt que el cuer de la Lliga va ser capaç de marcar ni més ni menys que dos gols al líder de la classificació en un minut. Els jugadors del Leganés van aprofitar a la perfecció dos greus errors defensius de l'equip català: un al minut cinquanta-dos protagonitzat per Vermaelen, que no va aconseguir marcar a El Zhar, i l'altre seixanta-vuit segons més tard per una pilota morta que va deixar Piqué al voler-la rebutjar.

La Lliga es posa cada vegada més interessant

L'equip català havia empatat en la cinquena jornada davant el Girona, un partit al qual van jugar en inferioritat numèrica des del minut trenta-quatre per la targeta vermella a Lenglet. Després de la seva derrota davant el Leganés els blaugranes han perdut la seva condició d'invictes, però no la de líders, ja que el Reial Madrid no ha sabut aprofitar aquest resultat en perdre davant el Sevilla al Sánchez Pizjuán.

La propera jornada de la Lliga esdevindrà molt interessant, i és que dissabte l'Atlètic de Madrid visita el Santiago Bernabéu. Es tracta d'un derbi madrileny molt esperat pels aficionats, els quals ja comencen a fer els seus, pronósticos apuestas deportivas, ja que els matalassers es troben a tan sols dos punts dels merengues, de manera que si aconsegueixen guanyar-los, es posaran per sobre de ells a la classificació.

Per la seva banda, el Barcelona rep a casa a l'Athletic de Bilbao en un partit també molt complicat. A més, la setena jornada de la Lliga es juga just abans de la segona fase de grups de la Lliga de Campions, en la qual els blaugranes s'enfronten al Tottenham. El diumenge següent visitaran Mestalla, sens dubte un altre gran partit.