La Guàrdia Civil desmantella un cultiu amb 250 plantes de marihuana a Biure

També van comissar amb una caixa amb 14 quilos de cabdells

La Guàrdia Civil ha desmantellat aquest dissabte un cultiu amb 250 plantes de marihuana a Biure (Alt Empordà). La investigació va començar després que l'equip de la Policia Judicial del cos a la Jonquera sabés que podia haver-hi una plantació de grans dimensions en aquesta zona a tocar del riu Llobregat.
Pels volts de les cinc de la tarda, agents d'aquesta unitat van inspeccionar la zona i van veure que, darrere un canyissar, hi havia plantes d'uns dos metres i mig. Quan s'hi van acostar van sentir entre dues i tres fugir sense aconseguir atrapar-les. Els agents van descobrir la plantació en un camp d'uns 200 metres quadrats. També van comissar una caixa amb 14 quilos de cabdells de la mateixa substància preparats per al consum.
 
La policia va arrencar les plantes, que pesaven 300 quilograms i va posar el material a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Figueres. La unitat d'investigació treballa per esbrinar la identitat dels fugitius i saber si tenien alguna relació amb el cultiu.