Centenars de persones celebren la 'Diada Groga' a Santa Coloma de Farners

La jornada es tanca amb un sopar popular amb Quim Torra

La Plaça Farners s'ha vestit de groc aquest dissabte per celebrar una diada en la que s'han fet multitud d'activitats. En total han estat unes 200 persones les que s'han acostat per seguir l'acte que ha comptat amb la diputada republicana Anna Caula, el de Junts per Catalunya Pep Riera i la regidora de la CUP Núria Brugada. Tot plegat, acompanyat amb actuacions musicals i un sopar solidari que ha servit per recaptar fons per les associacions de suport als presos independentistes.

A l'acte també hi han participat familiars de diferents empresonats, i s'han llegit cartes en favor del seu alliberament i criticant el procés judicial.

La jornada la tancarà el president de la Generalitat, Quim Torra, fill de Santa Coloma de Farners. Aquesta 'Diada groga' es va iniciar aquest divendres amb una xerrada amb l'advocat Jordi Pina, lletrat de Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sánchez, a l'Auditori de Santa Coloma. Carreras ha explicat que es tan "molt satisfets" de com va funcionar ja que van omplir tot l'aforament. "La resposta del poble va ser fantàstica" ha reblat.