Troben 800 plantes de marihuana i arresten una persona al barri del Culubret de Figueres

S'han investigat dues persones més relacionades amb el frau elèctric

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dilluns dia 10 de setembre, un home de 38 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres (Alt Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. També investiguen penalment dos homes pels mateixos fets.

Els dies 5 i 10 de setembre els mossos van realitzar un total de cinc entrades i perquisicions en habitatges al barri del Culubret de la capital altempordanesa on hi havia clares sospites que hi podia haver plantacions de marihuana i frau elèctric.

El dia 5 van inspeccionar una casa al carrer Avinyonet i una altra al Carrer Major, on hi van trobar 419 plantes de marihuana, bàscules, caixes de filtres, 38 transformadors i 38 làmpades. En un dels domicilis els agents van denunciar penalment el propietari i a l’altre no van localitzar-hi ningú.

El dia 10 els mossos van fer tres entrades més: dues al carrer Francesc Gimeno i un altra al carrer Major. En aquestes van localitzar 276 plantes, dues bosses planes de cadells de marihuana, bàscules, 23 làmpades, transformadors, temporitzadors i extractors. Al lloc van detenir un home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i també van denunciar el propietari d’un dels immobles.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb el cas.

El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.