Sis ferits, dos d'ells menors, en un xoc entre tres cotxes a Torroella de Fluvià

S'ha donat pas alternatiu a la C-31 durant dues hores

Sis persones han resultat ferides -dos d'elles menors d'edat- en un accident de trànsit que ha implicat fins a tres vehicles. Els fets han tingut lloc al quilòmetre 370 de la carretera C-31 al seu pas per Torroella de Fluvià (Alt Empordà) a la una de la matinada d'avui segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Entre els ferits cinc d'ells es troben afectats de poca gravetat i un és de caràcter lleu. Tots ells han estat evacuats en ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que han treballat per tal d'excarcerar un dels ocupants del vehicle on havia quedat atrapat.

Com a resultat de l'impacte la carretera ha quedat tallada en un carril i ha estat necessari donar pas alternatiu durant dues hores per part dels Mossos d'Esquadra. L'incident no ha generat cues donat a que ha tingut lloc a altes hores de la matinada i no hi havia gaire afluència de trànsit.