El Girona FC veu amb bons ulls jugar el derbi amb el Barça a EUA

Considera que és una "gran possibilitat d'expansió i de creixement" pel club i la ciutat

El Girona FC ha fet pública aquest vespre la seva postura referent a la possibilitat que el partit contra el FC Barcelona del proper 27 de gener es jugui a Miami (EUA). En un comunicat, el club es mostra favorable a desplaçar-se fins al continent americà per a disputar el derbi. Al seu entendre, "és una gran possibilitat d'expansió i de creixement no només pel Girona sinó també per la nostra ciutat i el nostre territori", apunten.

Amb tot, l'entitat assegura que està treballant amb la Lliga i el FC Barcelona per tal de que el partit sigui una realitat, malgrat encara no hi ha confirmació oficial que el match es jugui a Miami. En aquest sentit el Girona explica que també treballen per tal d'aconseguir compensar a tots els socis abonats en cas que el partit es disputi fora de Montilivi, oferint algunes de les possibilitats que ja va avançar aquest diari.

Finalment, el Girona explica que quan es rebi la confirmació oficial per part de la Lliga de la celebració del partit als Estats Units ho farà saber immediatament als abonats i socis i posarà en marxa l'operatiu amb les diferents opcions.