Detingut per atracar a punta de ganivet una perruqueria de Palafrugell

El lladre es va endur la caixa enregistradora

La Policia Local de Palafrugell ha detingut un home que va atracar a punta de ganivet una perruqueria situada al carrer Sant Sebastià de la població. Els fets van han tingut lloc aquest dimarts quan, cap a les 10 del matí, el lladre ha entrat a l'establiment i ha amenaçat les persones que hi havia a dins l'establiment amb l'arma blanca de grans dimensions. L'assaltant s'ha endut la caixa enregistradora amb els diners i ha fugit en direcció a la plaça Nova. Després de rebre l'alerta i amb la descripció de l'autor, els agents han localitzat els sospitós vint minuts després de perpetrar el robatori i l'han detingut. Li atribueixen un delicte de robatori amb violència i intimidació.
El suposat lladre és un veí de Palafrugell, de 29 anys i nacionalitat espanyola. Els fets van succeir cap a les 10 del matí de dimarts quan el presumpte atracador va entrar en un perruqueria del carrer Sant Sebastià amb un ganivet de grans dimensions. Després d'amenaçar a les persones que hi havia al seu interior, es va endur la caixa amb els diners i va fugir.

La descripció de l'autor proporcionada als agents per part dels propietaris de la perruqueria va servir per localitzar-lo uns vint minuts més tard. El sospitós duia a sobre diners sense poder explicar-ne la procedència.

A més, els agents també van trobar el ganivet utilitzat en el robatori i que el delinqüent havia llançat al costat d'uns contenidors d'escombraries durant la fugida.