Els Mossos estrenen la pistola elèctrica en una agressió a una dona i la seva filla en un bar de Salt

El detingut també es va mostrar agressiu contra els agents

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 43 anys després de reduir-lo amb la pistola elèctrica en un bar de Salt (Gironès). L'arrestat havia agredit la seva dona i la seva filla mentre estaven a l'establiment. Segons ha avançat El Periódico i ha confirmat aquest diari, quan els agents van arribar al lloc dels fets –al carrer Sant Antoni- l'home va intentar agredir també als policies, i es mostrava molt alterat.

Els Mossos, al veure l'actitud de l'agressor van optar per fer servir la pistola elèctrica i així poder-lo detenir amb seguretat. Aquesta ha estat la primera vegada que els Mossos han fet servir aquest dispositiu a Catalunya des de la seva implantació el juny passat.

Tot plegat va passar pels volts de les tres del migdia. La dona pretenia emportar-se la nena del bar, quan l'arrestat s'hi va oposar i va començar la discussió. Va ser aleshores quan es va trucar als agents que van acudir al lloc dels fets, acompanyats de la Policia Local de Salt. Al veure que l'actitud de l'home era agressiva els Mossos van optar per reduir-lo amb la pistola elèctrica. L'agressor va quedar detingut acusat d'un delicte de violència domèstica i un altre d'atemptat contra agents de l'autoritat.