Troben un cadàver envoltat en plàstics en un garatge d'una casa a Sils

El cos està en avançat estat de descomposició

Els Mossos d'Esquadra han localitzat un cadàver envoltat en plàstics en un garatge d'una casa de la urbanització Vallcanera de Sils (Selva).

El cos estava en un estat avançat de descomposició però els investigadors sospiten que es podria tractar d'una dona de 62 que vivia a la casa amb el seu fill i que fa mesos que està desapareguda.

Segons fonts properes a la investigació, els veïns feia mesos que no veien la dona en aquesta casa de la urbanització Vallcanera de Sils. Arran de la desaparició, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i aquest divendres han entrat al domicili.

Un cop dins, al garatge han localitzat un cadàver en avançat estat de descomposició i envoltat en plàstics. Fins al lloc s'hi ha desplaçat la comitiva judicial i els investigadors de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra, que han fet una primera inspecció ocular de la casa.

Després de fer l'aixecament de cadàver, el servei funerari ha traslladat el cos fins a l'Institut de Medicina Legal de Girona on està previst que els forenses li facin l'autòpsia dissabte al matí per determinar les causes de la mort i si es va tractar d'una mort violenta. Per l'estat avançat de descomposició, fins al moment no s'ha pogut determinar si té signes de violència. A més, també hauran de confirmar la identitat del cos.

El cas es troba sota secret de sumari. Els Mossos d’Esquadra estan buscant el fill de la dona, del qual no consten antecedents, i que fa una setmana que ha desaparegut de la població.