Expedientat un policia local de Puigcerdà per reduir un home d'una puntada de peu

El consistori està analitzant un vídeo on es veu part de l'actuació de l'agent

L'Ajuntament de Puigcerdà ha obert un expedient informatiu a un policia local per tal d'aclarir la seva actuació del passat dissabte, quan va propinar una puntada de peu a un ciutadà amb l'objectiu de reduir-lo, tal com es va poder veure en un vídeo que va circular per les xarxes socials i que, posteriorment, va ser retirat.

L'alcalde de la capital cerdana, Albert Piñeira, ha explicat que segons la versió de l'agent, que és funcionari interí, l'home estaria en estat d'embriaguesa, portaria un ganivet a la mà i, prèviament, l'hauria amenaçat amb pegar-lo, arribant a agafar-lo per la roba i tirant-li l'emissora a terra.

Mentre, el que va quedar enregistrat al vídeo, segons ha apuntat Piñeira, va ser el moment en què el policia demana al ciutadà que es posi de cara a la paret i es va allunyant d'ell, abans de donar-li la puntada de peu que el va fer caure al terra, des d'on va ser reduït. A banda de l'anàlisi que està fent el consistori d'aquesta seqüència, per decidir si cal obrir un expedient disciplinari a l'agent, el jutjat també ha obert diligències per investigar el cas.