Cau de 10 metres saltant d'un edifici a un altre per fugir dels Mossos a Figueres

El jove, de 19 anys, té ordres de detenció pendents

Un jove, de 19 anys i d'origen colombià, tenia dues ordres de detenció pendents dictades pel Jutjat de Menors i una ordre d'esbrinament de domicili d'un altre jutjat gironí.

Quan la patrulla dels Mossos d'Esquadra que anava de paisà el va veure, cap a tres quarts de dotze del matí, li va donar l'alto per fer les comprovacions pertinents. Llavors, el jove va arrencar a córrer fins a arribar al carrer Romans a Figueres (Alt Empordà). A l'alçada del número 11, es va enfilar fins al segon pis d'un edifici.

El jove no va fer cas a les advertències dels agents, que el van intentar convèncer perquè baixés. Per continuar la fugida, va intentar passar a la mateixa planta d'un edifici veí però va relliscar i es va precipitar contra la vorera des d'una alçada d'uns 10 metres.

Com a conseqüència de la caiguda, va patir un cop fort al cap i una hemorràgia. Els agents dels Mossos d'Esquadra van activar el Sistema d'Emergències Mèdiques. Finalment, els sanitaris el van traslladar en helicòpter fins a l'hospital de la Vall d'Hebron per avaluar les lesions. El jove, però, ja està ingressat a planta en observació i no es tem per la seva vida.