Detingut per atracar a punta de pistola una oficina bancària a Amer

Els Mossos d'Esquadra han arrestat el lladre a l'estació de tren de Girona

Un lladre ha atracat a punta de pistola la sucursal bancària del Banc Popular a Amer (Selva). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís cap a les nou del matí. L'assaltant, que segons testimonis ha arribat a l'entitat en bicicleta, ha entrat sol al banc amb la cara tapada, ha amenaçat els treballadors amb l'arma de foc i ha aconseguit endur-se diners de la caixa, tot i que no n'ha transcendit la quantitat.

Després, ha fugit del lloc. Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal de Girona han obert una investigació i han aconseguit identificar el suposat atracador. Li han seguit el rastre fins a Girona, on l'han detingut cap a les tres de la tarda a l'estació de tren. Segons fonts properes al cas, el lladre tenia intenció de marxar de les comarques gironines.

Els Mossos han recuperat part del botí. El detingut té uns 50 anys i és veí de la zona. Es dona el cas que a principis de febrer un lladre, amb el mateix modus operandi, va atracar una oficina del Banc Popular a la Cellera de Ter.