El White Summer 2018 clou amb un balanç de 140.000 visitants

Ramon Mirabet va cloure amb el seu concert l'edició

L'actuació de Ramon Mirabet va posar ahir punt i final a la setena edició de White Summer a les Serres de Pals (Baix Empordà). Segons els organitzadors enguany s'han apropat 140.000 persones durant els 23 dies que s'ha mantingut obert el recinte.

Al llarg d'aquests dies s'ha ofert una programació cultural i artística per a totes les edats i gustos donant cabuda a més de 200 activitats, tallers, conferències, actuacions musicals i espectacles itinerants, a més de la consolidació de la seva pròpia companyia de dansa i una àmplia proposta gastronòmica.

Noms de diferents àmbits com Elsa Punset, Andrea Motis, Inés Arroyo, Jessica Goicoechea, Beth o El Pot Petit han passat pel festival. Els responsables del White Summer estimen haver incrementat l'impacte econòmic en un 20% respecte a l'edició de l'any passat, movent sis milions d'euros a l'Empordà.

Segons Miryam Cuatrecasas, fundadora i impulsora del festival “després de set anys, hem aconseguit consolidar un model de negoci que ha donat lloc a un dels festivals creatius més concorreguts d’Europa.”

Amb una inversió d’1,5 milions d'euros, una quantitat que supera en 200.000 euros la xifra de l'any passat, White Summer 2018 ha generat 150 llocs de treball directes i 550 d’indirectes, a més de facturar un 30% més que en l’anterior edició.