Brighty&Co s’incorpora a l’oferta de l’Espai Gironès i Nespresso obre nou local

En els darrers tres anys s’han incorporat una desena de firmes

L’Espai Gironès, centre gestionat per  Multi Spain Management S. A, amplia la seva oferta comercial amb la incorporació d’una nova marca i amb l’obertura d’un nou local per part d’una firma que ja hi opera.

D'una banda, la firma de moda jove femenina Brighty&Co ha obert recentment a l’Espai Gironès una nova botiga de 58 metres quadrats situada a la primera planta. És un dels primers establiments que aquesta marca obre a la provincia de Girona. I, per altra banda, abans de finals d’any, Nespresso obrirà un nou local de 64 metres quadrats a la planta principal que substituirà el punt de venda que hi té actualment.

Una altra de les novetats és el canvi de nom de la botiga d’esports i roba esportiva Sports Zone que ha passat a dir-se Sprinter.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, s’ha mostrat molt satisfet per  la incorporació de noves marques al Centre Comercial “ estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb firmes de referència com Brighty&Co i també amb el fet que Nespresso obri un nou local.  Això  ens aporta un valor afegit i permet que el nostre Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants  una àmplia i diversificada oferta així com millorar l’actual”.

Una desena de noves firmes

Amb l’obertura d’aquestes dues noves botigues l’Espai Gironès és a punt d’arribar a la plena ocupació. Només queden quatre locals que estan sense activitat a l’interior del Centre Comercial.  Una situació que és degut, sobretot, al procés de renovació i adaptació que s’ha estat duent a terme. Des del 2016 fins ara l’Espai Gironès ha incorporat una desena de firmes a la seva oferta comercial: a banda de Brighty&Co , al centre comercial ha arribat Fnac, General Òptica, JD Spots, Desigual, Bossa Nova, Pandora,  Samsung by Phone House, i el restaurant la Temporada. A més, el Köning ha dut a terme una gran ampliació del seu local i la botiga de mascotes Animal Sessions s’ha renovat totalment.