Porta Ferrada clou aquesta nit amb 41.000 espectadors aquesta edició

El concert del cantant Ricky Martin posarà punt i final al certamen

El Porta Ferrada s'acomiada aquesta nit amb l'artista Ricky Martin i ho fa amb xifres rècords. El festival ha aplegat 41.000 espectadors segons els organitzadors, unes 9.000 més que l'any passat i ha penjat el cartell de complet en vuit dels seus concerts.

L'Espai Port, escenari principal del certamen, ha registrat el gruix més gran de la programació però els seus organitzadors asseguren que la resta d'escenaris, com el Guíxols Arena, el Teatre Auditori i el Monestir, també han consolidat la seva oferta.

En aquest sentit, el regidor de l'Ajuntament Josep Saballs ha assegurat que el certamen "tanca un cicle" en el qual s'ha posicionat com el festival "degà de Catalunya" i com a "clar líder de la música en directe al nostre país".

Per la seva banda, el director artístic de Porta Ferrada, Albert Mallol, ha destacat que la programació d’enguany “ha estat capaç de captivar l'interès d'un públic molt divers, que ha respost amb entusiasme a les presentacions i estrenes dels nous projectes presentats".