Una discogràfica eslovaca fitxa el productor musical besaluenc Dani Pagès

'il Capo Electronico' traurà demà a la venda el maxi single 'Lost in Ibiza'

El besaluenc Dani Pagès, conegut artísticament com 'il Capo Electronico', disposarà a partir de demà a la botiga electrònica Beatport el maxi single 'Lost in Ibiza', que inclourà dos temes: 'Lost in Ibiza' i 'Free at Last (Martin's Dream)'. El jove productor musical ha rebut la confiança del segell discogràfic digital Rimoshee Recordings el qual li ha publicat aquest primer treball. Amb tot, l'expansió al mercat de 'il Capo' seguirà a partir de l'octubre, moment en que 'Lost in Ibiza' també estarà disponible a l'Apple Store d'iTunes, Amazon, Juno Download, Dj Download i Music Load a un preu de dos euros aproximadament.

Actualment il Capo Electronico també està preparant treballs per als segells All Night Stars Records (Portugal), Bside Records (EUA) i Debug Music (València). També està preparant un remix encarregat pel productor Eloy Comes (Debug Music) del tema 'The Birth' que serà publicat properament. D'altra banda Pagès participa al disc de remixos del grup Cielito Drive, concretament al tema titulat 'Sol'. Val a dir que il Capo ha rebut molt bones crítiques de diversos DJ's i bandes musicals, destacant la cantant veneçolana Marisela Musik (telonera de Jon Secada i Elvis Crespo), del Dj i productor japonès, Taisouegao Egao, del DJ i del productor americà Bryan Armstrong, entre molts més. Cal esmentar també, que el productor suec Anthon Swe està treballant amb un remix del tema 'Free at Last (Martin´s Dream)'.

Pel que fa a les posicions a les llistes de vendes, ara mateix il Capo Electronico es troba en segona posició  com a grup de música house dins el top ten del portal musical Play Your Song.  Els temes de il Capo estan sota llicència Creative Commons (CC) i, per tant, no estan subjectes al cobrament de taxes de l´SGAE i poden ser reproduïdes sense cap mena d´intervenció d'aquesta.

Per tenir més informació sobre il Capo es pot visitar el seu grup a Facebook o la pàgina al Myspace.