Una dona salta d'un balcó a un altre fugint d'una possible agressió masclista a Roses

Els Mossos busquen a dos homes que eren dins l'immoble

Una dona de nacionalitat africana va fugir ahir del seu pis a través del balcó fugint del company de pis que la volia agredir. Els fets van tenir lloc al número 31 de l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat de Roses (Alt Empordà). Segons ha explicat ella mateixa després de declarar davant els Mossos d'Esquadra amb l'ajuda d'un interpret, l'home la va agafar del braç i ella es va espantar, saltant aleshores d'un immoble a un altre patint lesions lleus segons informa Diari de Girona.

L'avís el va donar un veí del poble que passejava per aquella zona i va sentir els crits de la víctima reclamant ajuda pels volts de dos quarts d'una de la tarda. Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar els Mossos d'Esquadra, la Policia Local i ambulàncies del SEM. La dona fou atesa a peu de carrer i posteriorment traslladada al Centre d'Atenció Primària del municipi.

Segons ha pogut transcendir, la dona es trobava rentant els plats quan el seu company de pis l'ha pres del braç i ella, espantada, s'ha tancat a l'habitació. Per la seva banda, l'home ha començat a colpejar la porta i al seu torn la víctima ha fugit pel balcó esporuguida i patint un atac de pànic.

Amb tot, els Mossos d'Esquadra busquen els dos homes que eren dins l'habitatge per tal d'aclarir el que realment va succeir.