Cinc adolescents investigats per una agressió sexual a una menor de 12 anys a la Bisbal

Els Mossos han detingut dos dels nois per coaccions i agressió sexual

Els Mossos d'Esquadra, el jutjat de la Bisbal i la fiscalia de menors investiguen una agressió sexual a una menor de 12 anys en una fàbrica abandonada de la Bisbal d'Empordà.

Segons ha avançat El Punt Avui, el cas va destapar-se a principis d'estiu. Concretament, al mes de juny, que és quan els Mossos d'Esquadra van tenir-ne constància. L'agressió sexual, que va passar en una fàbrica de terrissa abandonada, però, hauria tingut lloc al maig.

La víctima i els agressors es coneixien perquè van junts al mateix institut. La menor de 12 anys hauria entrat voluntàriament a la fàbrica amb la resta del grup. Un cop allà, explica el diari, els agressors la van convèncer perquè es despullés i li van fer fotos amb un mòbil. Després, la van coaccionar i van abusar-ne sexualment.

Després de tenir coneixement del cas, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació. Van localitzar el cinc adolescents i en van detenir dos d'ells per coaccions i agressió sexual. Aquests dos joves tenen edats compreses entre els 14 i els 18 anys. Pel què fa als tres adolescents restants, els agents els van encartar (perquè com que encara no han complert els 14 anys, són inimputables).

Segons les informacions a les quals ha tingut accés El Punt Avui, la policia no va localitzar la fotografia on apareixia la noia despullada. Tot i això, van confiscar el mòbil d'un dels adolescents –el qui l'hauria feta- perquè els experts informàtics dels Mossos analitzin el terminal i puguin mirar de localitzar-la.

Els Mossos d'Esquadra van informar del cas a la fiscalia de menors i també als jutjats de la Bisbal d'Empordà.