Frustrat un robatori a l'interior de l'Escola Migdia de Girona gràcies a l'avís d'un ciutadà

Dos lladres havien trencat un vidre i una persiana per entrar

La Policia Municipal de Girona ha frustrat un robatori a l'interior de l'Escola Migdia de la ciutat gràcies a l'avís d'un ciutadà.

El robatori va tenir lloc la matinada del divendres passat. Cap a les dues de la nit, un testimoni va trucar a la central de comandament de la Policia Municipal, alertant-los que dos joves havien saltat la tanca del recinte escolar i que havien entrat a l'edifici.

La Policia va desplaçar dues patrulles fins al lloc. Després d'escoltar fressa a l'interior, un dels agents va saltar la tanca. Aleshores, la resta de policies –que encara eren al carrer- van veure com dos joves sortien corrents de dins l'Escola Migdia i intentaven escapar. Els agents els van perseguir i en van poder interceptar un. Es tracta d'un jove de 18 anys veí de Girona, a qui van detenir per un delicte de robatori amb força.

Mentrestant, el policia que va accedir a l'interior de l'escola va veure que els lladres havien forçat una finestra i trencat una persiana per entrar a l'edifici. Un cop a dins, també van fer malbé una porta per tenir accés a la resta del centre educatiu. Els lladres, però no van tenir temps d'endur-se res, perquè va ser aleshores quan la Policia Municipal va arribar al lloc.