Detinguts dos lladres que acabaven de robar ampolles d'alcohol en un bar de Girona

Tots dos tenen tenen antecedents i un d'ells és multireincident

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i una dona de 37 i 38 anys, veïns de Girona, per robar en un bar del carrer de la Creu de la capital gironina. Els lladres es van emportar diverses ampolles d'alcohol i gràcies a una càmera de seguretat, una patrulla els va poder detenir poc després dels fets. El robatori es va produir durant la matinada del dimarts 7 d'agost.

Els Mossos van dirigir-se al bar en qüestió després que saltés l'alarma del local. Allà, els agents i el propietari van poder comprovar com la porta tenia senyals d'haver estat forçada, però una vegada a l'interior no hi faltava res.

Poc després, l'alarma va tornar a saltar i la policia va tornar-hi. Aquesta vegada va comprovar les imatges d'una càmera de seguretat. En elles hi apareixien els dos lladres enduent-se diverses ampolles d'alcohol. Després que els Mossos passessin la descripció de les dues persones a la resta d'agents, una altra patrulla va localitzar-los mentre acabaven de llençar una ampolla de whisky que acabaven de robar. Una vegada detinguts, els Mossos van comprovar que tant l'home com la dona compten amb antecedents policials i un d'ells és multireincident. El dimecres 8 d'agost van passar a disposició judicial.