Espai Gironès fa entrega de les escapades a Futuroscope

Es faran més sortejos fins el 31 d'agost

L’Espai Gironès ha fet entrega dels premis del primer sorteig d’escapades al parc de Futuroscope de Poitiers, a França, que s’ha dut a terme al Centre Comercial coincidint amb la campanya de rebaixes d’estiu . Els guanyadors són: Anna Amer, de Figueres, que s’ha endut un pack de dos dies, per a dos adults i dos menors, i una estada d’una nit per a les quatre persones en un hotel del parc; Arnau Adamuz, de Salt, i Sebastià Serrano, d’Anglès, que han guanyat un pack de 8 entrades al parc cadascun.

L’Espai Gironès durà a terme  fins el 31 d’agost més sortejos per regalar escapades al parc de Futuroscope que permetran als guanyadors viure experiències amb les tecnologies més avançades.  El segon sorteig es durà a terme el  16 d’agost i els guanyadors es podran endur també un pack de dos dies, per a dos adults i dos menors, i una estada d’una nit per a les quatre persones en un hotel del parc; i dos packs de 8 entrades al parc.

I el 31 d’agost es sortejaran dos packs de 8 entrades. Les persones que hi vulguin  participar només han de presentar tiquets de compra d’un mínim de 20 euros al Punt d’Informació del Centre Comercial.  En el moment de presentar els tiquets caldrà validar-los introduint les dades en una pantalla tàctil situada al costat del Punt d’Informació. A més, cada setmana es pot participar en els sortejos online d’un pack de quatre entrades a Futuroscope, que es fan per mitjà del Facebook i Twitter de l’Espai Gironès.

D’altra banda, durant l’estiu, l’Espai Petits s’omple de divertits articles de Futuroscope.

La iniciativa “encaixa amb la campanya institucional Espai Infinit i amb el nostre objectiu d’acostar les noves tecnologies i d’oferir oportunitats per conèixer les darreres novetats i viure noves experiències”, va destacar el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, en el moment de fer pública la col·laboració amb Futuroscope .

Per la seva banda, la directora de Futuroscope a Espanya, Montserrat Balaguer, va remarcar que Catalunya és un dels principals mercats emissors en relació als visitants del Parc i concretament les comarques gironines per la proximitat a França.

L’Espai Gironès obre així un portal de “viatges al futur” amb escapades a un Parc temàtic amb atraccions basades en les darreres tecnologies cinematogràfiques, audiovisuals i robòtiques. Una de les principals novetats per aquest 2018 és la primera atracció de realitat virtual en 5D amb Sébastien Loeb, amb el Racing Xperience. Cada nit en el llac de Futuroscope es pot veure un meravellós espectacles creat pel Circ Du Soleil. A Futuroscope es pot viure un conjunt de 25 experiències sorprenents, entre les quals hi ha un viatge a bord d’una màquina on es té la sensació de volar i amb la qual es pot fer un recorregut pels 5 continents, sobrevolant el desert, saltant en caiguda lliure des d’un gratacel a Dubai o planejant entre globus aerostàtics. També hi ha una zona de dues hectàrees amb multitud de jocs a l’aire lliure i es pot viure una aventura 4D, entre moltes altres ofertes.