L'energia de James Blunt omple de folk britànic els Jardins de Cap Roig

El cantautor va repassar els seus grans èxits i presentar els nous

Cap Roig ha rebut aquest diumenge un conegut. La segona visita de James Blunt al festival baix-empordanès ha servit per veure un Blunt enèrgic i que no s'ha deixat res a sobre de l'escenari. Les cançons del primer àlbum de l'artista, 'Back to Bedlam', han estat el pilar d'un concert en el què el músic ha repassat els grans èxits de la seva carrera. Entre les peces clau la cançó 'Goodbye my lover', coneguda especialment per formar part de la banda sonora de la sèrie americana 'Anatomia de Grey'.

Un concert que ha obert amb un potent 'Heart to heart' i que ha enllaçat amb temes del seu darrer àlbum i grans èxits com 'Time of our lives'. Blunt s'ha posat el públic a la butxaca amb 'Postcards'. D'aquí, l'artista britànic ha enllaçat amb 'make me better', 'so long Jimmy' i 'same mistake'. Tot plegat per arribar en un dels moments més especials de la nit. Quan han sonat els acords de 'You're beautiful' primer, i 'Ok' després, en un desplegament d'energia sorprenent per a un cantant de folk. Una cançó que ha sonat just abans dels bisos i que ha fet embogir els 2.000 espectadors que omplien l'auditori del festival.

Al final del concert el públic ha ovacionat James Blunt que ha respost amb un espectacle de prop de dues hores en el què no s'ha deixat res a sobre l'escenari de Cap Roig, en la que, probablement, no haurà estat la seva última visita al festival baix-empordanès.

Bon ritme d'entrades

Des del festival es mostren satisfets pel "bon ritme" que hi ha hagut i segueix havent-hi en la venda d'entrades. De fet, abans de començar el festival, patrocinat majoritàriament per la Fundació Bancària La Caixa, ja s'havien exhaurit les localitats d'onze dels 28 concerts que ofereix.

Entre ells hi ha artistes com Manolo García, Antonio Orozco, Els Catarres o els escocesos Texas, que actuaran el proper 20 de juliol. En total, més del 80% de l'aforament disponible que ofereix Cap Roig durant els gairebé dos mesos que dura ja està venut.

En els concerts que queden fins l'últim d'Andrea Bocelli el 22 d'agost hi ha cinc espectacles que han penjat el cartell d'entrades exhaurides. Són els de Morat, Sergio Dalma, Els Catarres i un dels plats forts d'aquesta edició, Supertramp, que actuarà el dia 18 d'agost.