200 persones clamen a Cadaqués contra les agressions sexuals al municipi

Els manifestants han reclamat que aquests fets no quedin impunes

Unes 200 persones s'han aplegat aquest dissabte la vespre a la plaça del passeig de Cadaqués per mostrar el seu rebuig davant dos casos recents d'agressions sexuals que s'han produït al municipi i que ja han estat denunciats.

Al crit de 'No és No!' s'ha reclamat que aquests atacs no quedin impunes i s'ha llegit un manifest per a la llibertat sexual i contra els atacs masclistes. Un noi de 25 anys va ser detingut dimecres per agents dels Mossos i la Policia Local per agredir pressumptament a una menor. Els fets s'haurien produït la matinada de dimecres a la zona d'oci nocturn del municipi, cap a quarts de sis del matí al carrer Miquel Rosset.

El noi, de nacionalitat francesa i veí de Portbou, hauria conegut la víctima aquella mateixa nit i després, segons avançava 'Diari de Girona' es va emportar la noia a un portal fosc on l'hauria intentat forçar a mantenir relacions sexuals. Ella s'hi hauria negat i va acabar amb lesions a les extremitats. Dies abans, una altra noia també va denunciar una agressió semblant. En l'acte de protesta han participant membres del consistori així com la periodista Pilar Rahola.